Wat leuk dat je mijn website hebt gevonden!

Mijn naam is Marienke Vos-Bossenbroek. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we 2 heerlijke kinderen. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar werkzaam als fotograaf, naast mijn baan. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot mijn grote passie. Op dit moment heb ik een kleine studio in Barneveld. Ook ga ik graag de natuur in voor een fotoshoot. Loofless, Landgoed Bylaer, de Goudsberg; mogelijkheden genoeg op de mooie Veluwe!

Het belangrijkste voor mij is dat de persoon die ik op de foto zet zich op zijn/haar gemak voelt. Daar probeer ik dan ook altijd de nadruk op te leggen, zodat er ontspannen foto’s worden gemaakt. Dit zie je terug in de foto’s. Neem een kijkje bij de portfolio om een selectie van mijn foto’s te zien. Of ga naar mijn facebookpagina of instagram account voor de meest recente foto’s.

De prijs probeer ik zo laag mogelijk te houden. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om mooie foto’s te krijgen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijs? Of wil je direct een fotoshoot boeken? Stuur dan een email via het contactformulier. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Wie weet tot snel! 

 

Menu